Soveværelse

Søvn er afgørende for vores fysiske og mentale helbred. En hyggelig atmosfære på dit soveværelse kan hjælpe dig med at slappe bedre af og komme ned i gear, og på den måde forbedre din generelle søvn. Her har vi et skønt udvalg af lækre produkter til soveværelset, så du kan komme i mål med dine soveværelses drømme. Her forhandler vi alt fra lækkert sengetøj, dyner, hovedpuder, sengetæpper, lagner til at gøre dit soveværelse ekstra hyggeligt og dejligt at opholde sig i. Gå på opdagelse i alle vores fine varer, og lad dig inspirere til dit eget drømmeværelse.

Varer 1-40 af 231

Side
pr. side
Sådan kan du forbedre din søvn

Er du inde i en dårlig døgnrytme, eller føler du dig bare ikke oplagt eller veludhvilet om morgenen? Her har vi samlet et par tips, der kan hjælpe dig til en bedre og dybere søvn, så du kan føle dig mere klar og veludhvilet om morgenen. 

Fjern elektronik fra soveværelset
  • Skærmens blå lys kan forstyrre din søvnkvalitet. undgå derfor at have elektronik enheder som telefoner, tablets, eller fjernsyn i soveværelset, brug i stedet tiden til at slappe af og forbered dig til at sove.
Skab et mørkt og stille miljø
  • Brug mørklægningsgardiner eller øjenmasker for at blokere udefrakommende lys. Hvis du er følsom overfor støj, kan du eventuelt anskaffe et par ørepropper eller en støjmaskine for at mindske støjniveauet.
Opret en beroligende rutine
  • Lav en fast daglig rutine, der hjælper dig med at slappe af og signalerer til kroppen at det nu snart er tid til at sove. Det kan eventuelt være at tage et dejligt varmt bad, læse en bog eller lytte til lidt afslappende musik.
Undgå koffein før sengetid
  • Hvis du ofte finder dig selv i at lave en kop aftenkaffe, bør du måske lave dig en kop the i stedet. Kaffe kan være med til at forstyrre og påvirke din søvn negativt, undlad derfor at drikke kaffe et par timer før du skal sove.
Hold en fast døgnrytme
  • Prøv at gå i seng og vågne op på samme tidspunkt hver dag, selv i weekenden. Dette kan hjælpe dig med at regulere din søvnrytme, og gøre det lettere at falde i søvn om natten.
En komfortabel seng
  • Skab de ideelle rammer for en god søvn.Sørg for du har en ordentlig hovedpude og dyne, dertil også en god madressé, og eventuelt et lækkert sæt sengetøj.
Skab en behagelig temperatur
  • Sørg for, at temperaturen i dit soveværelse er behagelig. Den ideelle temperatur er omkring 18-20 grader Celsius. Det kan være nyttigt at regulere omgivelsestemperaturen ved hjælp af termostater eller bruge tynde lag sengetøj.