Mette Ditmer

Mette Ditmer: Tekstiler til badeværelset og soveværelset

Leder du efter den helt rigtige Mette Ditmer toilettaske til dig selv, eller til en du holder af, eller trænger der til at blive udskiftet badeforhæng eller sæbedispenser på badeværelset? Her på denne side kan du se vores velassorterede sortiment af varer fra Mette Ditmer, som blandt andet omfatter lækre håndklæder, badeforhæng og toiletartikler i samme design, så det matcher på dit badeværelse, og derudover består sortimentet også af sengetøj og sengetæpper i den bedste kvalitet.


Hos Mette Ditmer er stilen enkel, ren og skandinavisk, og materialerne er gennemarbejdede og gedigne. Mette Ditmer er en trendspotter, og hun er meget kvalitetsbevidst, hvilket tydeligt kommer til udtryk i hendes designs.

 

Køb et Mette Ditmer sengetæppe, badeforhæng eller en toilettaske

Mette Ditmer har igennem over 20 år designet tilbehør til badeværelset i form af Mette Ditmer badeforhæng, toilettasker, vaskeklude og sæbedispensere samt tekstiler til soveværelset i form af forskelligt sengetøj og sengetæpper. Farverne er smukke og velovervejede, og de passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bestil et Mette Ditmer badeforhæng eller andre tekstiler online

Her hos House of Home forhandler vi en lang række forskellige produkter fra Mette Ditmer til fordelagtige priser, og vi har løbende forskellige tilbud, som du med fordel kan benytte dig af, uanset om du er på jagt efter et nyt Mette Ditmer badeforhæng, en Mette Ditmer toilettaske, et Mette Ditmer håndklæde eller et Mette Ditmer sengetæppe.


Vælger du at købe dine tekstiler fra Mette Ditmer til soveværelset eller badeværelset online hos os, kan du glæde dig over, at der kun går 1-2 hverdage, før du vil modtage dine varer, uanset hvor i landet du bor henne. Vi tilbyder desuden gratis fragt, hvis du køber for mere end 399 kr. i vores webshop, og ellers koster fragten fra kun 29 kr.

 

Kontakt vores kundeservice for hjælp

Har du brug for hjælp til at lægge en ordre, eller har du nogle spørgsmål i forhold til vores sortiment af produkter fra Mette Ditmer, hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til vores kundeservice på telefon 62 21 15 56, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk