Blomstret Sengetøj

Blomstret Sengetøj

Hos os finder du et bredt udvalg af blomstret sengetøj, med alt fra det sprudlende i mange farver til det mere sarte og enkle. Blomstermønstre findes i både stort og småt print, og hos os har vi et stort sortiment af forskellige sengesæt, så der er noget til enhver smag. De fleste sengesæt vi forhandler findes i flere forskellige størrelser, så der er mulighed for både ekstra længde og dobbeltdyner. Når du køber sengetøj hos os, er der altid både hovedpudebetræk og dynebetræk samlet i sættet.

 

40 varer

pr. side
Et stort udvalg

Hos os er komfort mindst ligeså vigtigt som æstetik. Derfor tilbyder vi sengetøj i en række forskellige materialer, der passer til netop dine behov Her finder du en oversigt over de forskellige materialer, vi har i vores sengetøjs- sortiment, og deres individuelle kvaliteter.

Egyptisk bomuld: Egyptisk bomuld er kendt for sin ekstraordinære blødhed og holdbarhed. Derudover har materialet en luksuriøs og kølende følelse mod huden.

Bomuld: Bomuld er både et praktisk og komfortabelt materiale. Bomuld er åndbart, og derfor godt egnet til de varme sommernætter. Derudover er det et holdbart materiale.

Bomuldssatin: Bomuldssatin er kendt for sin silkeagtige følelse og flotte glans. Det er et afkølende og let materiale, som besidder de bedste egenskaber fra satin og bomuld,

Mako satin: Mako Satin er kendt for sin bløde kvalitet og glatte udtryk. Materialet er fremstillet fra ekstra lange bomuldsfibre. Mako satin er utroligt blødt og glat, og giver en følelse af ultimativ luksus.

Perkal: Materialet er kendt for sin sprøde, kølige følelse, perkal er let og åndbart - perfekt til varme sommernætter.

Blomstret sengetøj i mange størrelser

Vi tilbyder en bred vifte af størrelser for at sikre, at alle kan nyde vores produkter. Vores sengesæt passer både til enkelt og dobbeltdyner, med almindelig eller ekstra længde 

 • 140x200 cm
 • 140x220 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
Sådan lægger du nemt sengetøj:
 • Vend dynebetrækket på vrangen før du begynder.
 • Stik armene ind i dynebetrækket, så du holder i de to inderste hjørner.
 • Tag fat i dynens hjørner gennem betrækket, løft dynen op og ryst dynebetrækket ned over dynen.
 • Fold resten af dynebetrækket den rigtige vej, og din dyne er nu betrukket!
Hovedpuden: Indsæt puden i pudebetrækket ved at folde den på midten, indsæt den i betrækket og lad den folde ud igen.
Vedligeholdelse af dit sengetøj:

Med ordentlig vedligeholdelse af dit sengetøj, sikrer du det en længere levetid. Læs her, for at få tips og tricks til at passe bedre på dit sengetøj.

Vask: Vask dit sengetøj regelmæssigt for at holde det friskt og rent.Tjek altid vaskeanvisningerne på etiketten.

Tips til vask

 • Vend dit sengetøj på vrangen før vask. Det kan hjælpe med at bevare farver og mønstre længere.
 • Undgå at bruge blegemidler eller hårde kemikalier, der kan beskadige stoffet.
 • Tør dit sengetøj helt igennem før opbevaring for at forhindre mug og lugt.
 • Er dit sengetøj med lynlås lukning, skal disse være lukket under vask, for at skåne dem bedst muligt og forlænge levetiden.
Lav din drømmeseng.

Drømmer du også om den perfekte seng i dit soveværelse? Sengen, der både er smuk at se på, og dejlig at ligge i. Her har vi et stort sortiment af puder, dyner, sengetøj, og sengetæpper, så du kan skabe din egen drømmeseng. Din søvn er vigtigt for dig, og for os. Derfor står vi altid klar til at vejlede dig, hvis du mangler informationer omkring vores produkter.

Hos os sætter vi en ære i at gøre dit soveværelse til et rart sted at være. Vi forhandler nøje udvalgt interiør, som kan skabe en fuldendt og dejlig stemning i rummet.

Vi elsker gode og lækre tekstiler og har alt fra lækre dyner til smukke sengetæpper og pyntepuder som kan hjælpe med til at skabe lige præcis den stemning du ønsker i dit soveværelse. Sengen er det vigtigste møbel i hjemmet, så hvorfor ikke starte fra bunden med bløde lagner, lækkert sengetøj, et smukt sengetæppe og som prikken over i’et et par skønne pyntepuder.